Terra i Aventura

Crònica excursió: Ferrada des morro de sa Bombarda i puig des Boixos

 

Ruta classificada com a difícil perquè transcorre per llocs que fan necessari el coneixement exhaustiu de la grimpada i fa ús de cordes i grapes, a més de transcorre en alguns trams per terreny inestable. Nivell V

Temps aproximat de marxa efectiva: 4 h Llargada: 6,5 km. Desnivell acumulat aproximat: 625 m. Alçada màxima626 m.

Recorregut d’encís que comença amb la pujada per la vessant nord del morro de sa Bombarda entre parets verticals i encletxes, i ens porta a un 360º de dalt muntanya que no deixà cap racó per la indiferència.

La ruta és circular, s’inicia a s’Estret de Valldemossa, i pica per amunt en vertical gràcies a la ferrada des morro de sa Bombarda. Tot d’una de superar-la, just a la dreta, ens trobàrem amb una cornisa estreta que just a voltar-la ens durà a una roca llisa i també equipada. D’aquí trobàrem l’encletxa que ens va permetre ser un poquet més ocells per un dia.

Prosseguírem cap al morro de grimpada en grimpada cercant millor camí per fer-nos amb el cap d’amunt de sa Bombarda (la nostra ruta va cercar la verticalitat i per això just en arribar al contrafort pujàrem fora camí).

Veure link: https://www.terraiaventura.com/2020/10/2020-10-02-ferrada-des-morro-de-sa-bombarda-covassa-des-penyal-de-na-roja-i-puig-des-boixos/

Darrera actualització de oct.212020
 

Link a web Kabretes

Des d'ara pots estar sempre informat de toto lo relacionat amb excursións i viatges d'aventura simplement clicant aquest link:

https://www.terraiaventura.com/

T'esperam

 

Una de Kabretes als Clots Carbons

Una de Kabretes als Clots Carbons

 

AESANOSTRA 

© Copyright 2011. Aesanostra.